Wij zijn D & E Uitzendbureau

Zoek jij werk? Meld je hier aan!

D & E uitzendbureau heeft vestigingen in Oud-beijerland en Apeldoorn. Door de strategische locaties te kiezen in het midden en het westen van Nederland heeft D & E uitzendbureau een groot werkgebied en kunnen we jou de leukste en meest uitdagende banen aanbieden die er beschikbaar zijn.


D & E uitzendbureau kan terugvallen op ruim 25 jaar ervaring in de uitzendbranch. Door overname van Jobmaniac Rotterdam en Apeldoorn in 2020 heeft D & E uitzendbureau haar marktpositie voor uitzenden en detacheren verder versterkt.


D & E uitzendbureau beschikt over een breed netwerk aan tevreden opdrachtgevers en beschikt over de benodigde kennis over CAO's en passend werk. De planners en recruiters van D & E uitzendbureau zijn stuk voor stuk mensen met ervaring uit de praktijk en brengen deze kennis samen in de vestigingen Rotterdam en Apeldoorn om voor JOU de juiste match te vinden. Dus zoek jij een nieuwe uitdaging of heeft u een uitdaging voor ons ?


Meld je dan aan via D&E Mail , bel 0186 649017 op stuur een Whatsapp bericht


Volledig gecertificeerd

D & E uitzendbureau is een gecertificeerd uitzendbureau waardoor jij de zekerheid hebt op mooi werk tegen een eerlijke beloning. De vestigingen Rotterdam en Apeldoorn zijn gecertificeerd conform:

  • NBBU (Nederlandese bond van bemiddeling en uitzend organisaties)
  • SIR (Stichting Industriële Reiniging)
  • VCU (Veiligheids certificaat Uitzendbureau)
  • NEN 4400     (kwaliteitscertificaat Uitzendbureaus en onderaannemers)

D & E heeft altijd de passende match voor jou:

Actuele vacatures

Elke dag komen er nieuwe vacatures bij. VIND HIER DE VACATURES

VACATURES

Vakman worden ?

D & E helpt met opleiden tot vakmanKLIK HIER VOOR ONZE MOGELIJKHEDEN

VAKMAN GEZOCHT

Overige diensten


D & E ondersteunt en helpt uitzendkrachten en ZZP-ers

Benieuwd ? KLIK HIER